Dibra në situatë kaotike. Shemben dy banesa

November 30, 2017 0

Edhe Dibra është përfshirë nga moti i keq dhe reshjet e dendura të shiut. Reshjet e shiut kanë shembur dy banesa në fshatin Arap të Poshtëm në Dibër. “Si pasojë e reshjeve të dendura të

1 2 3 164