Sherr në shtëpi mes Damianos dhe Danielit

April 30, 2017 0

Reagimi i Damianos pasi Danjeli tregoi kë kishte nominuar këtë javë, nuk kaloi pa debat mes dy djemve. Musa ngacmon Damianon duke i thënë se kë kishte nominuar mbrëmë. “Olsin dhe Benardin”, thotë Damiano. Ndërsa

The Economist: PS-LSI, pushtetin pas zgjedhjeve

April 30, 2017 0

Revista prestigjoze “The Economist” komenton me tone optimiste situatën ekonomike në Shqipëri. Në raportin periodik për tremujorin e parë të vitit, “Intellicence unit”, njësia kërkimore e revistës “The Economist” vëren se rritja ekonomike është përshpejtuar

1 2 3 177