20 foto të rralla të Marilyn Monroe!

Marilyn Monroe është e njohur si ikona që vendosi rregullat mbi bukurinë. Ajo u shfaq dhe vazhdon të shfaqet në revista.

Të gjithë, sapo përmendim emrin e saj në mendje na vjen fotoja me fustani e bardhë, por ka dhe shumë foto të tjera të cilat nuk janë shfaqur edhe aq shumë. në galerinë më poshtë dritare.net ju sjell disa nga foto më të rralla të saj. Shikojini!/E.B-dritare.net

LEXO DHE :  20 fenomene natyrore, që vështirë të besosh se kanë ndodhur realisht

 Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do te publikohet.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.