18 foto që tërheqin vëmendje, edhe pa fotoshop

Sot, është pothuajse e pamundur të mahnitësh njerëzit, me foto, pa përdor fotoshop. Ka disa foto të vërteta që duken si të jenë me fotoshop. Janë aq të vërteta dhe mbresëlënës, duke i bërë ata të jashtëzakonshme!  Edhe fotot që dritare.net sjell për ju janë unike dhe të bëjnë të besosh se bota ka plot me gjëra të bukura, që s’kanë nevojë për modifikim. Në galerinë më poshtë mund t’i  shikoni./E.B- dritare.net

LEXO DHE :  Efektivja Ina Nuka drejt Turqisë për një ndërhyrje të dytë


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.