17 dështimet më të tmershme të photoshopit!

Në këtë epokë dixhitale, çdo gjë është dixhitale, duke përfshirë, sigurisht edhe fotot. Tani kamerat manuale janë bërë të vjetëruara. Dhe me këtë ka ardhur koncepti i Photoshopit. Ky është një software i cili përdoret për të përmirësuar fotot dhe për t’i bërë njerëzit dhe gjërat të duken siç ata duan.

Por, kur njerëzit humbin kreativitetin e tyre dhe i bëjnë fotot shumë larg realitetit, është e tmerrshme. Për këtë arsye dritare.net sjell 17 nga dështimet më të tmerrshme të Photoshop-it, të cilat ju bëjnë të dyshoni në aftësitë e photoshopit.

1. Leslie ndoshta kishte nivele të larta hormonale gjatë pubertetit, ose ndoshta Photoshop të lart

2. Sa shumë shtresa

3. Super!

4. Kimi thotë që nuk ka bërë fare make up. Ju e besoni?

5. Me këtë trup, të gjitha vajzat do të kontaktojnë

LEXO DHE :  I lidhur apo jo me Jonida Vokshin? Flet Dj Sardi!

6. Nëse njihni ndonjë shok që është shumë i mirë për photoshop, gjërat tuaja do bëhen më të thjeshta

7. Shëtitje me të dashurën time

8. Photoshopi i bën të gjithë të madhësisë zero

9. George merr gjithçka që dëshiron, falë Photoshopit

10. Ndoshta duhet të ndryshoni planin tuaj të stërvitjes së palestrës, më pak stërvitje të këmbës

11. Sesht nevoja të harxhoni shumë para për të shkuar në Paris, sepse photoshopi të çon falas

12. Photoshopi mund të ndryshojë trupin, por jo trurin

13. Photoshopi e humbi kapacitetin e saj të ndezur

14. Si i kam këto këpucët?

15. Tatuazhe shumë të bukura

16. Me kaq shumë muskuj asnjë bluzë nuk më bën

17. Photoshopi dhe luanët i bën të urtë/D.M-Dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.