16 gjërat që nuk i dinit për mëngjarashët

"Writing, canon 1Ds mark III"

Vetëm 10% e popullsisë në botë janë mëngjarashë. Ndonëse nuk janë shumë prej tyre, ata kanë disa cilësi që i dallojnë nga pjesa tjetër, të cilët janë djathtoshë. Dritare.net sjell për 16 gjërat që nuk i dinit për mëngjarashët.

 

 • Kanë aftësi udhëheqëse

 • Fitojnë më shumë para

 • Mësojnë shpesh se si të jenë ambiciozë

 • Nuk krijojnë lehtësisht shoqëri

 • Janë nisës të mirë të një bisede

 • Ndonëse nuk është shumë e lehtë, sfidat i bëjnë mëngjarashët më të fortë

 • Janë gjithmonë kundërshtarë, pra kundërshtojnë çdo gjë

 • Ju jeni një shoqëri e mirë për këta presidentë
LEXO DHE :  Fati i 7 vjeçarit në duart e shqiptarëve! Thirrja e babait: Shpëtoni tim bir!

Këta presidentë  janë dhe kanë qenë mëngjarashë: James A. Garfield, Herbert Hoover, Harry S Truman, Gerald Ford, Ronald Reagan, George H. Ë. Bush, Bill Clinton dhe Barack Obama.

 • Mund të ketë edhe mëngjarashë të tjerë brenda një fisi

 • Janë më pak të rrezikuar për të vuajtur nga shëndeti i dobët

 • Janë shakatarë, japin këshilla të mira

 • Janë një GPS i mirë

 • Plagët e mëngjarashëve shërohen shpejt

 • Janë shumë konkurrues

 • Janë lotari të mirë

 • E kontrollojnë lehtësisht vetveten/Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.