16 gjëra të rëndësishme që duhet të dinë meshkujt, për femrat

Të kuptosh gratë është shumë e vështirë. Ky është një problem më vete. Dritare.net sjell disa fakte qesharake dhe të çuditshme për gratë, të cilat mund të ndihmojnë çdo mashkull për të kuptuar gratë në një mënyrë më të mirë. Shikojini më poshtë!

1. Logjika e veshjes së tyre

Fotoja më lartë shpjegon shumë qartë statusin e një femre.

2. “Drama e mbretëreshës”

Drama bëjmë të gjithë, por aq sa gratë jo. Ato ekzagjerojnë shumë.

3. Koncepte të thella

Të kuptosh gratë nuk është një gjë e lehtë. Është punë që do shumë përpjekje dhe energji. Ndonjëherë ju duhet të shkoni deri në thellësitë e problemit të tyre, për t’i kuptuar ato.

4. Reagimi i saj i parashikuar

Këtu është një foto që përfaqëson mendimet që një femre i vijnë në mendje, në bazë të situatës.

5. Mendja e pasigurt

Mendja e grave nuk është statike. Mijëra mendime gjithmonë sillen në mendjen e saj, e cila e bën shumë-funksionale.

6. Tregimi i historive

Vajzat në përgjithësi tregojnë një incident, në një mënyrë të ekzagjeruar në krahasim me djemtë.

7. Fakte të pamundura

Nuk ka asnjë manual udhëzimi, ose një libër të shkruar  ndonjëherë si t’i kuptojmë gratë! Nëse do të kishte ndonjë libër, atëherë do të ishte libri më i madh dhe i pafundëm në botë.

LEXO DHE :  Diabeti dobëson kockat, çfarë duhet të konsumoni për të shmangur pasojat

8. Si të kuptoni perceptimet e tyre?

Këtu është një ilustrim që mund t’ju ndihmojë të imagjinoni perceptimet e tyre.

9. Llogaritjet e grave

Këtu keni diçka interesante. Një rrjedhë matematikore e grave që dëshmon se problemi është madhor.

10. Të jetosh me një femër

Të jetosh dhe të përshtatesh me një femër, mund të jetë një detyrë sfiduese.

11. Fakt i vërtetë

Këtu është foto që përshkruan realitetin midis djemve dhe vajzave.

12. Dëshironi të urreheni nga ato (femrat)?

Nëse dëshironi të urreheni nga femrat, atëherë duhet të përpiqeni t’i kuptoni ato.

13. Gratë, problem i pazgjidhshëm

Gratë dhe problemet e tyre janë të pafundme. Fotoja e ilustron shumë saktë.

14. Dëshiron të diskutojë me ju?

Kini kujdes, djema. Asnjëherë mos u mundoni të diskutoni me një vajzë, sepse mund të jetë vdekjeprurëse për ju!

15. Injorimi

Asnjëherë mos i injoroni bisedat e saj. Kjo mund të rrisë shqetësimin e femrës dhe mund të çojë drejt një zënke.

16. Koha për një birrë

Më në fund, nëse s’e kuptoni plotësisht një femër,  atëherë ju duhet të merrni një pushim./E.B- dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.