15 ngjyrat e mureve që do ta bëjnë hapësirën e dhomës të duket më e madhe

Nëse hapësira në dhomat tuaja është e vogël, atëherë duhet të ndiqni disa truke në mënyre që ajo të duket më e madhe. Mënyra më e mirë për të filluar është me ngjyrën e mureve, megjithëse e bardha është zgjedhja e sigurt, nuk është alternativa e vetme. Ka edhe disa ngjyra të tjera që të krijojnë idenë e një hapësire me të madhe. Shihni fotot që dritare.net sjell për ju në galeri. V.D/Dritare.net/

LEXO DHE :  Ja dieta që ndjek Kate Middleton për të qëndruar në formë!PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.