13 mënyra si t’i bëni meshkujt të çmenden pas jush!

Mbajtja e vëmendjes e një mashkulli ndaj jush nuk është një detyrë e madhe. Burrat janë qenie njerëzore shumë të thjeshta. Por, ata kanë cilësi komplekse. Kjo do të thotë se çdo mashkull ka preferenca të ndryshme për partneret e tyre.

Pra, dritare.net sjell 13 mënyra që do t’ju ndihmojnë t’i bëni meshkujt të çmendur pas jush.

1. Mos u shtirni

Image result for tregoj burrit qe ke respekt ndaj tij

Një çift në një marrëdhënie duhet të jetë i drejtë për njëri-tjetrin. Pra, gratë duhet të jenë besnike ndaj njerëzve të tij dhe kurrë nuk duhet të jenë joreale para tij. Nëse doni që ai të jetë partner i jetës tuaj, ju të dy duhet të jeni besnikë ndaj njëri-tjetrit.

2. Tregoj që ti ke respekt për veten tënde

Image result for tregoj burrit qe ke respekt ndaj tij

Vetë-respekt është pjesa thelbësore e jetës suaj. Kurrë mos e humbni këtë për askënd. Sepse në qoftë se ju nuk mund ta doni veten tuaj atëherë si mund t’i tregoni atij se çfarë lloj dashurie doni.

3. Mos u turpëro para tij

Image result for mos u turperoni para meshkujve

Ju kurrë nuk duhet të turpëroheni përpara partnerit tuaj. Ju duhet ta vendosni kokën tuaj në gjoks e tij dhe të dëgjoni rrahjet e zemrës. Kjo e bën të mendojë se sa i besoni atij. Nëse kjo gjë nuk e bën atë të çmendur për ty, atëherë asgjë tjetër nuk mund ta bëjë këtë.

4. Jini të paparashikueshme

Mund ta befasoni në mënyra të ndryshme, si shumë dhurata ose udhëtime të paplanifikuara. Ta dini se meshkujt vdesin për surpriza.

5. Duaje ashtu si është

Kjo është mënyra më e mirë për t’i treguar atij se e doni atë siç është ai.. Ju duhet t’i bashkoheni atij në idetë e tij, dhe ta doni atë.

6. Tregojini sekretet tuaja

Ju duhet ta përfshini atë në jetën tuaj duke i thënë të gjitha sekretet tuaja. Në këtë mënyrë, ai do t’ju afrohej dhe do të ndihet më i sigurt ndaj jush.

7. Mbaja dorën

Kjo është mënyra më e mirë për të treguar kujdesin tuaj ndaj tij. Ai do të ishte i kënaqur kur ai do të ndihej i ngrohtë ndaj jush. Edhe kjo do të ndihmojë për të treguar se sa e doni.

LEXO DHE :  Sherr me armë zjarri, në një lokal në Elbasan

8. Njiheni me shokët tuaj

Image result for a couple with friends

Jo vetëm në jetën personale duhet të jeni aktiv me të në por dhe në jetën shoqërore. Postoni fotografi të tij në mediat sociale dhe tregoni praninë e tij në jetën tuaj. Kjo do të bënte që të dy të afroheshit dhe ai do të ishte gjithashtu i lumtur të shihte se ju pëlqen pamja e tij. Pra, vlerësoni dashurinë dhe mirësinë tuaj.

9. Mos e harroni kurrë atë

Kur jeni jashtë me shokët tuaj, mos harroni kurrë atë. Mbani një kontroll mbi të shpesh duke telefonuar ose duke dërguar mesazhe. Kjo do t’i tregojë atij se sa merakoseni për të dhe se nuk doni ta humbni atë nga jeta juaj.

10. Mos kini turp ndaj tij kur zgjoheni në mëngjes

Jini vetvetja, nuk ka problem që jeni me rroba gjumi apo pa make up, meshkujt e pëlqejnë thjeshtësinë.

11. Por, mos harro veten tënde

Related image

Nëse jeni në marrëdhënie nuk do të thotë që ju do ta harroni veten tuaj. Duhet t’i jepni hapësirë njëri-tjetrit.

12. Tregoji që e do kudo që të jeni

Përqafojeni si kur ai dëshiron. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të tregoni dashurinë tuaj edhe në shoqëri. Kjo do të tregojë se sa e respektoni dhe  doni atë.

13. Duhet t’i qëndrojmë gjithmonë pranë

Mbështetni atë kur ai është duke marrë ndonjë vendim ose duke ndërtuar fortesën e tij të jetës. Ju gjithmonë duhet të jeni atje për të. Duhet t’i tregoni se jeni rreth tij dhe ju do të jeni akoma aty për të.

Këto ishin mënyrat për ta bërë atë të çmendur pas jush, ushtrojini këto pika dhe do të keni një marrëdhënie të shkëlqyer./D.My-Dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.