12 sjellje të gabuara që i largojnë njerëzit që në takimin e parë

 

 

Disa njerëz e shpenzojnë kohën të duken bukur para partnerit ose partneres, ndërsa disa të tjera duan që të gjithë kohën ta shpenzojnë duke ndenjur bashkë. Por nuk është vetëm pamja e jashtme  dhe cilësitë e personit që i mbajnë të lidhur. Ka disa zakone që na shtyjnë të rrijmë larg një personi, dhe thjesht nuk dëshiron të flasësh me ta.

LEXO DHE :  Për të mos u humbur/ Qentë i prishin fjalimin Vuçiçit

Dritare.net sot në këtë artikull do ju tregojë arsyet kryesore që ju prishin lumturinë me partnerin për të pasur një marrëdhënie të  shëndetshme.

 

 Analfabetizmi

 

Pasojat e gjumit

Stresi

Kur je një njeri që s’ke një hob tëndin

Arome e keqe

Probleme me dhëmbët

Veprime jo të rafinuara

Vetëbesim


Pamja jo heroike

Përtac

Nuk  ju pëlqen shoqëria

Risk i rrezikshëm./A.C/dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.