12 shenja që tregojnë se shoku juaj ju shikon më shumë se shoqe

Nuk është e lehtë t’i shprehësh ndjenjat një personi që ju e pëlqeni. Gjithmonë është frika se mashkulli që pëlqeni mund edhe të mos ju pranojë. Shumica e njerëzve përdorin rrethin miqësor për të shprehur atë çfarë ndjejnë, e ndërsa disa të tjerë mendojnë se me kalimin e kohës vetvetiu marrëdhënia do të transformohet nga ajo miqësore në atë dashurore. Pra, kur e keni në plan të shprehni ndjenjat tuaja?  Nëse nuk jeni të sigurt dritare.net vjen me një ndihmë për ju që të kuptoni nëse crush-i juaj ju pëlqen. Këtu keni 12 shenja që vërtetojnë këtë fakt

1 Mënyra e tyre e shikimit

Sytë nuk gënjejnë, sytë thonë gjithçka për ne. Mënyra se si shoku të vështron do të të tregojë gjithçka. Nëse ata nuk ju shohin jo dhe as nuk shikojnë njerëz të tjerë atëherë ata kanë interes te ju.

2.Vështrimi

Kur  flasin me ty, ata do të vëzhgojnë gjuhën tuaj të trupit dhe do t’i kushtojnë vëmendjen e duhur për ju dhe do tregojnë kujdes në të dëgjuar kur ju flisni.

3. Ju bëjnë të qeshni

Ata gjithmonë do të përpiqen t’ju bëjnë të qeshni. Shumica e vajzave duan këtë cilësi tek djemtë. Nëse djemtë posedojnë këtë cilësi atëherë vajza do të qeshni përgjithmonë. Këto lloje djemsh janë të shkëlqyer.

4. Mbajnë mend detajet

Nëse një djalë ju kujton detaje të vogla lidhur me ju të dy atëherë ai ju pëlqen. Ata janë të interesuar në ju dhe do vazhdojnë të tregojnë kujdes ndaj jush.

5. Sillen ndryshe kur ju jeni afër

LEXO DHE :  Horoskopi i datës 21 mars 2019

Kur ata gjenden pranë jush, sillen ndryshe. Ata bëhen shumë miqësor, ju mund të mos e vëreni, por për të tjerët që ju shikojnë mund të dukeni si të dashur.

6. Nuk ju thonë asnjëherë jo

Ata nuk ju thonë kurrë jo, për asgjë. Madje është një arsye më shumë për të qëndruar me ju.

7. Xhelozia është gjithmonë e pranishme

Një faktor që tregon dashurinë është xhelozia. Nëse një djalë ju shikon me një tjetër ai nuk do të ndihet mirë dhe kjo është tepër e dukshme.

8. Dallon ndryshimin

Është personi i parë që vëren ndryshimin e humorit dhe gjendjes emocionale. Një njeri jo shumë i interesuar nuk do ta vërente një gjë të tillë.

9. Të bën tag në meme

Nëse ju bën tag në meme duke ju dërguar foto dhe video që ai polen, kjo do të thotë se ai të pëlqen dhe mendon për ty vazhdimisht.

10. Ndryshimi në tonin e zërit

Kur ata janë me ju flasin në një mënyrë shumë entuziaste. Gjendja e tyre emocionale është më e energjizuar.

11. Bëjnë komplimente

Kjo ndodh kur ju bëjnë jo komplimente të zakonshme, por të tipit dukesh këndshëm kur je duke ngrënë apo duke fjetur.

12. Përdorin duart

Sipas shkencës nëse një djalë përdor më shumë duart kur bisedon me ju se sa në një bisedë të zakonshme, kjo tregon se ai ju pëlqen. Arsyeja është se meshkujt duan që ju të kuptoni se ai ju pëlqen dhe ju të merrni mesazhin./ E.B- dritare.net

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.