12 foto që kanë nevojë të shihen me detaje

Nganjëherë fotografitë e kapura nga këndi jo i duhur, na bëjnë të kuptojmë krejt diçka tjetër.

Disa  foto kanë nevojë që të shikohen me detaje, për të kuptuar se çfarë në të vërtetë fshihet pas tyre.

Shikoni me vëmendje fotot e mëposhtme,  kapni detajet për të kuptuar të vërtetën./ I.M-Dritare.net

Ne nuk besojmë se Princi William do të thyejë Protokollin Mbretëror … dhe ai nuk e bëri.

Kur një makinë e vogël dëshiron të duket e frikshme

 

Ne e kemi njohur gjithmonë nje si kjo

 

“Miku im kapiten më dërgoi këtë foto. Një princ saudit bleu bileta për 80 shpendët e tij. “

“Fotografia më e mirë që kam  Ne kemi shumë të përbashkëta! “

LEXO DHE :  Foto/ Njihuni me murgeshat që fitojnë 1 milionë dollar në vit nga kanabisi

 

“Kjo është një nga fotot e mia të preferuara të nënës edhe pse ajo nuk është në fokus.”

 

Një bombardues B2 është krejt i vogël

 

Një fotografi që mora nga lumi Charles duket si dy fotografi të ndryshme

“Uji në Ginnie Springs, Florida duket më i pastër se pishinat e shumicës së njerëzve.”

“Një fëmijë i jep një fëmije tjetër një lule pak pasi kanë mbërritur në Auschwitz në maj 1944”

Pse nuk eci qeni drejt?

Vajzat iraniane u veshën si burra për të shkuar në stadium dhe për të parë ekipin e tyre të preferuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.