10 fotot historike mbi të cilat ka shumë pikëpyetje

Fotografitë e mëposhtme janë marrë nga njerëz të zakonshëm, që kanë shkrepur foto me aparatet e thjeshta të tyre.
Fotografitë janë misterioze sepse asnjëra nga to nuk u është nënshtruar ndërhyrjeve të photoshopit, dhe pikëpyetjet për to janë shumë të mëdha.
Shihni foto-galerinë më poshtë./ Përktheu Isa Myzyraj-Dritare.net/ Burimi: Bright Side

LEXO DHE :  Letër nga Prishtina


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.